SnoeiendoetBloeien

Sinds 2019 ben ik verbonden aan het bedrijf Douwe Dokter, gespecialiseerd in de verkoop en het (ver)planten van karakteristieke oude fruitbomen. Douwe Dokter representeert de derde generatie fruittelers en is dè specialist op het gebied van fruitbomen.  


Door mijn intensieve samenwerking met hem heb ik inmiddels veel kennis opgedaan over de snoei, bloei en groei van oude rassen en karakteristieke (oude) fruitbomen. Tijdens mijn snoeiwerkzaamheden op zijn erf in de Beemster en bij zijn klanten kom ik de mooiste verhalen over fruitbomen tegen. 


In het najaar van 2020 ga ik op het terrein van Douwe Dokter snoeiworkshops geven voor beginners tot gevorderden. Meer informatie hierover kunt u vanaf augustus 2020 op facebook of instagram vinden  of onder het kopje nieuws. Mocht u vragen hebben voor die tijd, ben ik altijd voor u bereikbaar.Hallo, ik ben Sabrina van SnoeienDoetBloeien.Ik ben opgegroeid tussen de fruitbomen aan de voet van het Zwarte Woud. Als kind klom ik al met een emmertje om mijn middel in de kersenboom van mijn oma en haalde er kilo's kersen mee naar beneden. In mijn vrije tijd ben ik bij weer of geen weer in mijn eigen tuin aan het snoeien, hakselen, zagen, kloven, kanten maaien, ploegen, wieden, zaaien, oogsten en verwerken van groente en fruit. 


Ik werk op afspraak en neem voorafgaand aan het snoeien uw wensen op. Ter plekke bespreek ik altijd met u wat het plan van aanpak en het effect op uw fruitboom zal zijn. Tijdens het snoeien leg ik u desgewenst de belangrijkste regels van het snoeien uit,  geef ik advies over de verzorging van uw fruitboom en vertel ik, waarom snoeien zo belangrijk is voor de vitaliteit en productiviteit van uw fruitboom.

SnoeiendoetBloeien

Copyright © All Rights Reserved

KVK-nr. 70077002

BTW-nr. NL002492359B92

Bankrekening-nr. NL17ABNA0606634665

Volgen?

SnoeiendoetBloeien gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Akkoord